K2D3-Boost

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite +381 61 13 56 366

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Category: Tag:

Description

K2D3-Boost

 

K2D3-Boost je jedinstveni kompleks vitamina rastvorljivih u mastima, mikroelemenata i biljnih ekstrakata, koji ima za cilj pravilnu apsorpciju i korišćenje kalcijuma i fosfora u telu, podržava imuni sistem, štiti telo od nepravilne deobe ćelija i sprečava starenje.

Sastav K2D3-Boost uključuje: vitamin D3, vitamin K2 (menakinon MK-7), akvamin Mg, holin, vitamin C, ekstrakt bambusa, cink, mangan, bioperin, bakar, vitamin B6, vitamin B9 (folna kiselina).

Sastojci uključeni u sastav doprinose:

apsorpciju kalcijuma i osiguravanje interakcije kalcijuma i vitamina D;
smanjenje rizika od osteoporoze;
smanjenje ukočenosti arterija, kalcifikacija koronarnih arterija;
poboljšanje elastičnosti krvnih žila i ligamenata;
prevencija starenja;
zaštita srca, mozga i jačanje kostiju;
podstiču tonus mišića,
povećavaju imunološku odbranu organizma i
neophodni su za rad štitne žlezde i normalno
zgrušavanje krvi.

Prednosti:

Progresivni oblik vitamina K2 – Menakinon – 7 u mikrokapsuliranom obliku.
Vitamin D3 u liposomiranom obliku.
Magnezijum Aquamin Mg® koji se lako apsorbuje sa visokim stepenom apsorpcije.
Bioperine povećava apsorpciju sastojaka.
Organski silicijum iz ekstrakta bambusa.
Jedinstveni sastav proizvoda.
Sinergistički efekat: jedna komponenta kompleksa pojačava drugu.

Sastojci:

Morske mineralizovane alge Aquamin Mg®, holin bitartrat, vitamin C (askorbinska kiselina), ekstrakt bambusa, vitamin K (menakinon), cink citrat, mangan aspartat, bioperin, suva liposomska supstanca sa vitaminom D3, bakar citrat, vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid), vitamin B9 (folna kiselina).

RSP – preporučeni nivo potrošnje prema standardima TR CU 022/2011 (Prilog br. 2);

*AUP – adekvatan nivo dnevne potrošnje prema standardima EurAsEC (uveden odlukom Komisije Carinske unije od 28.05.2010. br. 299 (izm. 14.06.2018.));

* * – ne prelazi gornji dozvoljeni nivo potrošnje prema standardima EurAsEC (uveden odlukom Komisije Carinske unije od 28. maja 2010. N 299 (sa izmenama i dopunama od 14. juna 2018.)).

Vitamin K2 (u aktivnom obliku – menakinon-7, ili mena-Ku7) je jedan od oblika vitamina K rastvorljivog u mastima.

Vitamin K2-MK7 je odgovoran za zgrušavanje krvi i taloženje kalcijuma na pravim mestima u telu – odnosno u kostima i zubima. Takođe sprečava kalcifikaciju: taloženje kalcijuma u arterijama i mekim tkivima tela. Vitamin K2-MK7 pomaže u usporavanju procesa starenja tela, smanjenju verovatnoće raka, dijabetesa i osteoporoze.

Vitamin D3 je neophodan za apsorpciju kalcijuma i fosfora, učestvuje u imunološkoj odbrani organizma, formiranju nervnog tkiva, regulaciji krvnog pritiska i sprečava rast ćelija raka.

Za pravilnu apsorpciju kalcijuma potrebni su vam i vitamin D3 i vitamin K2. Vitamin K2 je ono što održava kalcijum na pravom mjestu.

Magnezijum je neophodan za pravilan metabolizam kalcijuma – pomaže u održavanju kalcijuma u ćeliji. Više od polovine magnezijuma prisutnog u telu koncentrisano je u kostima i zubima, uključen je u prenos neuromišićnih impulsa, bori se protiv napada i štiti kardiovaskularni sistem. Jedan od znakova nedostatka magnezijuma u organizmu je povećan umor.

Holin (ili vitamin B4 ) – podstiče apsorpciju vitamina rastvorljivih u mastima: vitamina A, vitamina D, vitamina E, vitamina K. Poboljšava kratkoročno pamćenje. Štiti ćelije jetre, reguliše metabolizam holesterola, poboljšava rad kardiovaskularnog sistema i reguliše nivo šećera u krvi.

Vitamin C je neophodan za normalno funkcionisanje kože, desni, kapilara, zuba, ligamenata i kostiju.

Ekstrakt bambusa je najbogatiji izvor silicijum dioksida, pojačava sintezu kolagenih vlakana, keratina i epitelnog tkiva, daje elastičnost i čvrstoću tkivima.

Cink je važan element u tragovima neophodan za održavanje dobrog vida, zdravih kostiju, kože, noktiju i zuba. Cink je važan za pravilno čulo ukusa i mirisa, pospešuje zarastanje rana, pomaže imunološkom sistemu u borbi protiv bakterija i virusa i blagotvorno deluje na kognitivne funkcije.

Mangan je element u tragovima neophodan za formiranje koštanog tkiva, stvaranje hrskavice i sinovijalne tečnosti u zglobovima.

Bioperine je 95% ekstrakt piperina dobijen iz semenki crnog bibera. Bioperin poboljšava bioraspoloživost komponenti hrane za 5 ili više puta, povećavajući njihovu apsorpciju u crevima direktnim delovanjem na crevni epitel bez iritacije njegovih zidova.

Bakar je element u tragovima neophodan za proizvodnju proteina poput kolagena i elastina, koji zajedno s kolagenom formiraju voluminoznu mrežu vlakana koja daju snagu vezivnom tkivu.

Vitamin B6 (piridoksin) je vitamin rastvorljiv u vodi koji igra važnu ulogu u metabolizmu masti i ugljikohidrata. Učestvuje u metabolizmu masti i poboljšava apsorpciju nezasićenih masnih kiselina. Neophodan za normalnu sintezu nukleinskih kiselina, koje sprečavaju starenje organizma.

Vitamin B9 (folna kiselina) je vitamin rastvorljiv u vodi koji učestvuje u svim procesima vezanim za rast ćelija, pa je njegovo prisustvo posebno važno u periodima ubrzanog razvoja organizma – u fazi ranog intrauterinog razvoja i u ranom detinjstvu. Tokom trudnoće štiti organizam od delovanja teratogenih faktora.

Vitamin B9 je neophodan za normalno sazrevanje krvnih stanica i uključen je u sintezu aminokiselina i nukleinskih kiselina. Proces replikacije DNK zahteva učešće folne kiseline, a poremećaj ovog procesa povećava rizik od razvoja tumora.

Preporuke za upotrebu:

Odrasli, 1 kapsula 3 puta dnevno uz obrok. Trajanje tretmana: 30 dana

Područje primene:

Preporučuje se kao dodatak ishrani – dodatni izvor vitamina D3, K2, B4, B6, B9, C, izvor magnezijuma, cinka, mangana, bakra, silicijumske kiseline.

Pakovanje: 90 kapsula

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K2D3-Boost”