Preporuke i Saveti

Preporuke i Saveti – Avakus najbolje

Naš jedinstven koncept zdravlja definitivno pokazuje da ako prestanemo da trujemo naše telo, a istovremeno mu pružimo sve neophodno, to će omogućiti organizmu da se sam izleči. U skladu sa rezultatima analize i testiranja dobijate preporuke i savete šta i kako treba promeniti i primeniti  da biste pomogli svom organizmu da se oporavi i da biste održavali dobro i kvalitetno psihofizičko zdravlje.

Individualni saveti u skladu sa stanjem i potrebama vašeg organizma 

Ljudski organizam je prirodni sistem na koji deluju prirodni zakoni. Kako se više udaljavate od prirode, više se remete zakoni, što vodi smanjenju imuniteta i postajete podložni različitim bolestima. Da biste održavali svoje zdravlje na zavidnom nivou, nužno je da vratite svom organizmu prirodni bioritam.

Preporuke za zdrav i pravilan način ishrane radi uspostavljanja ravnoteže u metabolizmu

Zdrava hrana je najdivniji dar prirode u kojem treba uživati i pametno ga koristiti. Ukoliko na vreme hranu shvatite kao preventivu i lek, možete sebi omoguciti srećniji, kvalitetniji i duži život. Nikada nije kasno da počnete da vodite računa o svom zdravlju. Samo pravilna i izbalansirana ishrana je osnova dobrog zdravlja.  

Primena prirodnih dodataka ishrani

Individualna – ciljana terapija! Testiranjem smo odredili dejstvo odredjenih suplemenata na vaš organizam i odredili koji od njih najefikasnije deluju (u odredjenom periodu) i koju optimalnu dozu treba da koristite u skladu sa biološkim satom, da bi došlo do poboljšanja. 

Saveti za održavanje dobrog zdravlja i zdravog životnog stila 

Najvažnija je preventiva. Preventiva podrazumeva razne aktivnosti i ponašanja kojima možete preduprediti zdravstvene probleme i učiniti život kvalitetnijim i srećnijim.

Naša misija je zdrav i srećan čovek!