PROGRAM DETOKSIKACIJE ORGANIZMA

Detoksikacijom vraćamo organizam u balans, stičemo nova znanja, menjamo naš način života i postajemo odgovorni prema sebi i svom zdravlju.

POZOVITE ODMAH NA +381 61 13 56 366 PROGRAM DETOKSIKACIJE ORGANIZMA

Zašto je potrebno detoksikovati organizam?

Poštovani prijatelji,

Ako želite da osetite razliku u svom telu i energiji, onda je vreme za detoksikaciju! Ne postoji bolji način za očistite organizam od toksina i osvežite svoje telo nego s našim Programom detoksikacije organizma!

Detoksikacijom ćete pomoći svom telu da se oslobodi štetnih tvari, a takođe ćete poboljšati svoju probavu, jačati imuni sistem i povećati energiju.

Nemojte čekati, počnite s Programom detoksikacije danas i osetite razliku! Kontaktirajte nas za više informacija i započnite svoj put prema zdravijem telu i životu!

Šta sadrži program detoksikacije organizma?

Program detoksikacije organizma obuhvata prva tri koraka po Konceptu zdravlja H.O.P.E.S. i traje 45 dana.

Program detoksikacije se sastoji iz tri etape:

  1. etapa – Detoksikacija organizma
  2. etapa – Antiparazitni detoks
  3. etapa – Dubinsko čišćenje i obnavljanje organizma

Program detoksikacije organizma je kompleksan pristup koji promoviše prirodno izbacivanje raznih toksina iz tela, zdravlje ćelija i opšte zdravlje i vitalnost. Izbor suplemenata za program detoksikacije i resetovanje vašeg organizma je spreman i odmah dostupan.

Osnovni cilj našeg Koncepta zdravlja je edukacija o prirodnom načinu života, ishrani, potrebi čišćenja organizma od toksina, patogenih mikroorganizama i upotrebi biološki dostupne žive vode u svakom domu.Šta ćete dobiti u toku programa detoksikacije organizma?

Stručni saveti

U periodu od 45 dana ćete se edukovati na temu zdravlja i učvršćivati znanje u praksi.

Naučićete šta je imunitet i kako od njega napraviti snažnog saveznika u borbi protiv virusa, bakterija,  gljivica i parazita svake vrste.

Savetima stručnjaka savladaćete osnovne veštine za zdrav način života i stvaraćete zdrave navike za zdravije i bolje sutra.

Stručna podrška

Svaki dan – novi korak ka postizanju cilja pod vođstvom naših stručnjaka.

Vodimo računa o ishrani i aktivnom načinu života. Svakodnevne konsultacije, međusobna razmena iskustava, saveti stučnjaka, pitanja i odgovori na sve nedoumice.Budi otvorena osoba za bolje sutra. Uključi se u naš jedinsveni program u kojem zajedno  učestvujemo i interaktivno rešavamo sve nedoumice o zdravlju, lepoti, boljem osećaju i dužem kvalitetnom životu.Biorezonantno skeniranje organizma Kvantna analiza organizma

Zdravstveni izveštaj, baziran na skeniranju 47 organa i sistema u organizmu, dobija svaki učesnik, na početku i na kraju Programa detoksikacije.

Biorezonantno skeniranje organizma je neinvazivna metoda, bez kontrasta, zračenja i zatvorenog prostora. Potpuno je komforna i bezbedna. Daje nam mogućnost sagledavanja uzročno-posledičnih odnosa i vodi nas do primarnog uzroka zdravstvenih problema.Intolerancija – Individualna ishrana

Intolerancija na hranu je ključ optimalne individualne ishrane! Svaki učesnik dobija spisak namirnica, tj. individualnu ishranu na početku i na kraju Programa detoksikacije.

Testiranjem i analizom namirnica (preko 500), dobija se spisak namirnica i njihovo dejstvo na Vaš organizam.

Testiranjem i analizom dejstva na organizam hrane, pića i aditiva, određujemo Vaše personalno podnošenje ili nepodnošenje određenih namirnica. Većina osoba teško može da poveže svoje tegobe i nelagodnosti sa unošenjem pojedinih namirnica.

Stručna analiza

Stručnu analizu zdravstvenog stanja na početku i efekata detoksikacije na kraju Progama detoksikacije organizma dobija svaki učesnik.

Detoksikacija organizma je potrebna svima nama. Kada odradimo detoksikaciju i sprovedemo H.O.P.E.S. program do kraja vaše zdravlje će biti mnogo, mnogo bolje, imaćete  više energije i životnog entuzijazma, Vaše telo će Vam biti zahvalno.

Kada se oslobodimo toksina i parazita (prva tri koraka u Konceptu zdravlja H.O.P.E.S. – Program detoksikacije organizma) stiču se idealni  uslovi da uz pomoć najsavremenijih metoda kvantne medicine stvarno “zavirimo”  u Vaše ćelije i tkiva i da se individualno i ciljano pozabavimo specifičnim zahtevima svakog pojedinca (četvrti i peti korak Koncepta zdravlja H.O.P.E.S.).

POZOVI ODMAH NA +381 61 13 56 366 DA BI DOBILI SVE NEOPHODNE INFORMACIJE

Besplatna konsultacija za naše rešenje popunite dole kratak upitnik

TESTIMONIALI

“Bio sam skeptičan prema programima detoksikacije, ali nakon što sam isprobao Program detoksikacije organizma, osećam se potpuno obnovljeno. Osećam se kao da sam očistio sve toksine iz svog tela i imam puno više energije nego pre. Svakako preporučujem ovaj program svima koji žele očistiti svoje telo od štetnih tvari.” – Marko, 35 godina

“Imao sam problema s probavom i osećao sam se umorno i iscrpljeno već nekoliko meseci. Odlučio sam isprobati Program detoksikacije organizma i to je bio pun pogodak. Osećam se puno bolje, imam puno više energije i moja probava je puno bolja. Hvala vam što ste mi pomogli vratiti se na pravi put.” – Ana, 42 godine

“Bio sam zabrinut zbog toga što sam tOkom godina konzumirao mnogo nezdrave hrane i pića. Odlučio sam probati Program detoksikacije organizma i to je bila najbolja odluka koju sam ikada donEo. Osećam se puno bolje i imam puno više energije nego pre. Takođe sam primetio da mi je koža postala puno čišća i zdravija.” – Luka, 29 godina