KIDNEY TONIFYING ZA ŽENE

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite +381 61 13 56 366

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

KIDNEY TONIFYING – za zdrave bubrege žene

 

KIDNEY TONIFYING  kapsule štite funkciju bubrega žena. Povoljno deluju na jetru i sve unutrašnje organe, posebno urogenitalne. Stimulišu endokrini i neurovegetativni sistem. Poboljšavaju stanje kože. Poseduju regenerativno, analgetsko, antiflamatorno, antibakterijsko i antikancerogeno dejstvo.

Sastav:

Voćni ekstrakt Ligustrum (sjajna kalina), ekstrakt kineske Angelike, ekstrakt Ljiljana, ekstrakt semena Breskve, ekstrakt biljke Kodonopsis sittnobaršunasti

Preporuke za primenu:

Kod bakterijskih i virusnih infekcija. Kod poremećaja metabolizma bubrega i gastroinstenstinalnog trakta. Kod svih stanja imunodisuficijencije.

Lekovita svojstva Ligustruma: 

Ligustrum je zimzeleno drvo koje pripada porodici maslina, poreklom iz Kine. Koristi se kao eliksir mladosti i dugovečnosti više od 2000 godina. Povoljno deluje na sve funkcije bubrega. Pokazuje izuzetan efekat na genitalne organe žene. Ima izraženo dejstvo na sve unutrašnje organe, posebno jetru i gastrointestinalni trakt. Ublažava promene izazvane preveremenom ateroslkerozom (slabljenje vida, zujanje u ušima, vrtoglavica, nesigurnost pri hodu i dr.). Efikasno deluje na upalne procese svih organa.

Lekovita svojstav Ljiljana: 

Na istoku, neke vrste ljiljana su veoma hranljive i jestive. Lukovice ljiljana sadrže veliki broj proteina, vitamina, šećera, gvoždja, bora. Imaju izrazito antiflamatorno, diuretičko i analgetsko svojstvo.

Lekovita svojstva semena Breskve: 

Breskva (breskvino drvo, persijska šljiva), je podrod badema, pripada porodici ruža. Semenka breskve sadrži vitamine A, B, C, mikro i makro elemente kao što su kalijum, kalcijum, gvoždje, fosfor. Ekstrakt iz koščice povoljno deluje na funkciju bubrega žene. Pokazuje regeneracijsko, antiupalno i analgetsko svojstvo.

Lekovita svojstva Kodonopsis sitnobaršunastog: 

Kodonopsis sitnobaršunasti je višegodišnja planinska puzavica do 100 cm dužine. Koren biljke je debeo i izgleda kao rotkvica, prečnika 1,5 cm. Supstance iz korena se primenjuju u kineskoj i korejskoj medicini kao zamena za Ženšen. Koristi se za jačanje imuniteta, kao stimulans, tonik i adaptogen. Deluje pozitivno na bubrežne i genitalne organe. Ima antiupalne i antikancerogene efekte na sve organe.

Doziranje i način primene:

4 kapsule, jednom do tri puta dnevno, posle jela

Pakovanje: 100 kapsula po 500 mg

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KIDNEY TONIFYING ZA ŽENE”