JOINT HEALTH

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite +381 61 13 56 366

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Description

JOINT HEALTH (GUAN DŽE KAN)

 

JOINT HEALTH kapsule ze poboljšanje funkcija koštanog i vezivnog tkiva. Namenjene su održavanju zdravog koštano-zglobno-vezivnog sistema, kao i za preventivu bolesti koje izaziva nedostatak kalcijuma. Doprinose povećanju motornih funkcija u zglobovima, smanjenju bolova u kostima i grčeva u mišićima. Imaju antiflamatorno i antialergijsko dejstvo, kao i snažan efekat podmladjivanja.

Za razliku od lekova koji samo smanjuju simptome bolesti hrskavice, JOINT HEALTH  ima za cilj obnavljanje hrskavice. U stanju je da zadržava vodu u u unutrašnjosti hrskavice, koja pomaže da se smanji opterećenje zglobova. Povećava zajedničku mobilnost, smanjuje njihovo oticanje. Učestvuje u biosintezi vezivnog tkiva, ubrzava regeneraciju. Štiti hrskavicu od oštećenja slobodnim radikalima. Podržava viskoznost sinovijalne tečnosti, smanjuje habanje zgloba. Glukozamin, kao sastavni deo suplementa, je osnova za gradivni materijal vezivnog tkiva, učestvuje u formiranju hrskavice, ligamenata, kostiju. Doprinosi obnavljanju zajedničkog tkiva, poboljšava formiranje zajedničke tečnosti, smanjuje zamor mišića, jača vezivno tkivo. Obnavlja i leči mobilnost i fleksibilnost kičme, kostiju, zglobova, hrskavice i ligamenata.

Sastav:

Kalcijum karbonat, Astragalus mongolski, Rhizoma Atractylodis, Drynaria Rhizome.

Preporuke za primenu: 

Bol u mišićima, zglobovima, kostima; grčevi u mišićima; slabost tetiva; bol, upale i napetost u zglobovima kičme i mišićima tkiva; podrška kostima i zglobovima; promoviše rast vezivnog tkiva; stimuliše proizvodnju kolagena i materije potrebne za rast hrskavice; lečenje i rehabilitacija kičme; doprinose ukupnom jačanju tela, jer nadoknađuju manjak kalcijuma i minerala, jača kosti, regeneriše koštano tkivo; obezbeđuju otpornost tela ka spoljnim nepovoljnim faktorima: nagle promene vremena i infekcija; imaju antinflomatorni, antiedemski i antialergijski efekat; imaju snažan efekat podmlađivanja – doprinose izbacivanju toksina, poboljšavaju metabolizam u tkivima, blokiraju dejstvo slobodnih radikala; sa ciljem prevencije i kod lečenja kompleksnom terapijom oboljenja povezanih sa nedostatkom kalcijuma u telu.

Biološka uloga kalcijuma:

Gradivni je materijal za formiranje kostiju i zuba; važan je za regulisanje rasta i aktivnosti ćelija svih vrsta tkiva; utiče na metabolizam; važan je za normalanu mišićnu aktivnost nervnog sistema; obezbeđuje normalno zgrušavanje krvi; ima antinflamatorno delovanje.

Svojstva Drynaria Rhizome:

Korenje Drynaria se već dugo koristi za poboljšanje zdravlja i kvaliteta života, zahvaljujući sledećim osobinama: jako antioksidativno dejstvo koje smanjuje razorne moći slobodnih radikala, usporava starenje, sprečava negativne efekte alkohola i nikotina u organizmu; poboljšava imunitet i pruža opšti tonizirajući efekat na ljudski organizam; smanjuje rizik od kardiovaskularnih i onkoloških oboljenja; smanjuje viskoznost krvi, čisti krv od neželjenih elemenata, sprečava formiranje zadebljanja plakova na zidovima sudova kod ateroskleroze.

Svojstva Rhizoma Atractylodis:

U kineskoj medicini je poznat kao “Bay-Shy”. Lekovito svojstvo kod biljke ima rizom. Koristi se u sirovom stanju, ima prijatan miris i gorak ukus. Svojstva: normalizacija funkcije digestivnog trakta; antinflamatorno i antibakterijska svojstva; hepatoprotektivno; antitumorska; analgetička; hipoglikemijsko – smanjuje nivo glukoze u krvi; tonizirajuće – efikasno uklanja zamora.

Doziranje i način primene:

2 kapsule 2x dnevno u toku jela

Pakovanje: 60 kapsula po 500 mg

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas +381 61 13 56 366

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOINT HEALTH”