B-Luron

CENA 32060.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite +381 61 13 56 366

 ili pošaljite mejl na avakusrsonline@gmail.com

Category: Tag:

Description

B-Luron

 

B-Luron je klasični ortomomolekularni proizvod, budući da su njegove komponente i mehanizam delovanja u skladu s glavnim načelom ortomolekularne medicine: “obnavljanje i održavanje zdravlja promenom koncentracije tvari koje su normalno prisutne u ljudskom telu, odgovorne za njegovo zdravlje”.

Svojstva i prednosti proizvoda B-Luron:

Delovanje proizvoda usmereno je na glavni uzrok problema:

 •  ortomolekularni kompleks ispravlja neravnotežu na molekularnom nivou, optimizirajući biohemijske procese u telu
 •  utiče na sve zglobove
 •  može se kombinovati s fizioterapijom i bilo kojim lekovima
 •  produlženo delovanje (1 ciklus upotrebe u 3-5 meseci)
 •  nema nuspojava
 •  pogodan oblik primene

Preporuke za upotrebu:

 •  artroza
 •  trošenje uzrokovano starenjem
 • dugotrajno prekomerno i / ili jednostrano opterećenje zglobova tokom rada (uključujući prekomernu težinu)
 • velika sportska opterećenja pre i posle natecanja
 •  patologija intervertebralnih diskova (izbočenja, taloženje)
 •  razdoblje rehabilitacije nakon operacije na zglobovima (artroskopska debridement)
 • kongenitalna zakrivljenost nogu u obliku slova X i O
 • osteohondropatija u adolescenata
 • giht (u složenoj terapiji)

Sastojci: hondroitin sulfat 300 mg, hijaluronska kiselina 150 mg, vitamin E 15 mg, pomoćne komponente (invertirani šećer, kalijev sorbat, voda).

Možete reći što je moguće kraće i jednostavnije: „pravi molekuli u pravim količinama“.

B-Luron je biološki aktivni dodatak hrani s hijaluronsko-hondroitinskim kompleksom (GCC), koji je inovativni tehnološki razvoj nemačke kompanije Gramme-Revit GmbH i osmišljen je za aktiviranje proizvodnje vlastite sinovijalne tečnosti, osiguravanje prehrane i obnavljanje hrskavičastog tkiva. Kao rezultat mnogih godina ispitivanja i eksperimenata, programeri su uspeli u jedinstvenoj sinergijskoj kombinaciji kombinovati dva glavna građevinska materijala za obnavljanje rada hrskavice – hondroitin i hijaluronsku kiselinu. Rezultirajući kompleks nije manje učinkovit u poređenju sa intrartikularnim injekcijama hijaluronske kiseline. Osim toga, djeluje istovremeno na sve zglobove.

B-Luron kombinuje se s bilo kojim lekovima i fizioterapijom.

Delovanje aktivnih komponenti:

Hijaluronska kiselina – više nego samo “zajednička tečnost”

Hijaluronska kiselina nalazi se u mnogim tkivima ljudskog tela: hrskavici, kostima, staklastom humoru, srčanim zaliscima, koži, sinovijalnoj tečnosti. Učvršćuje kožu i ligamente, fleksibilno podupire hrskavicu i podmazuje naše zglobove, glavna je komponenta sinovijalne ili zglobne tečnosti (bez te tečnosti naši zglobovi ne bi radili).
Zdravo i mlado telo proizvodi hijaluronsku kiselinu. No s godinama se njegova sinteza u telu usporava, a kad se to dogodi počinju problemi sa zglobovima i primjećujemo one vrlo neželjene bore – prve znakove uvek preranog starenja.
U dobi od 40 godina, stvaranje vlastite hijaluronske kiseline smanjuje se za 50%. U dobi od 60 godina telo proizvodi samo 10% potrebne količine.

Hijaluronska kiselina po svojoj hemijskoj strukturi odnosi se na glikozaminoglikane ili mukopolisaharide, budući da ona može vezati velike količine vode, što rezultira time da međućelijska tečnost poprima karakter žele-matriksa koji može ‘podržavati’ ćelije.

Hijaluronska kiselina sposobna je vezati i zadržati do šest litara vode po gramu. Voda se ne može stisnuti. Hijaluronska kiselina daje ovo svojstvo zglobovima. Odgovorna je za konzistenciju tečnosti u tkivima i menja svoju viskoznost zavisno o delovanju mehaničkih sila: tečnost postaje veća pri visokim opterećenjima, ali ostaje dovoljno viskozna da ne nestane iz zglobova u obliku vode.

Hondroitin je važna komponenta hrskavice. Delimično konzumiramo hondroitin s hranom, a delom se sintetiše u samom telu. Njegov bioaktivni oblik je hondroitin sulfat, jer se koristi u telu tek nakon kombinovanja sa soli sumporne kiseline. Chondroitin sulfat je magnet za tečnosti. Zbog električnog naboja hemijske veze, on zadržava velike količine vode u vezivnom tkivu i stvara mleč u kojem se nalaze kondrociti. To osigurava elastičnost i sposobnost suzbijanja zglobnih hrskavica.

Veliki problem s regeneracijom hrskavice je nedostatak potrebnog građevinskog materijala zbog bolesti ili drugih činilaca koji su spomenuti ranije. Uostalom, kao što smo već saznali, hrskavično tkivo ne prima hranjive tvari iz cirkulatornog sistema. Primit će zajedničku tekućinu, koja takođe pomaže u uklanjanju toksina iz hrskavičnih stanica. Ako telu nedostaju hranjive tvari, hrskavične se ćelije isušuju i postupno umiru. Degenerirana hrskavica više nije u mogućnosti ispuniti svoju funkciju jastučenja i osigurati pokretljivost zglobova. Artroza počinje napredovati.

Hyaluron-chondroitin kompleks (GHK) – život bez bolova u zglobovima

Hijaluronsko-hondroitinski kompleks. Hijaluronska kiselina i hondroitin štite zglobove mnogo bolje. Ako se ove tvari uzimaju istovremeno, deluju sinergistički, odnosno, međusobno se nadopunjuju u zaštiti i prehrani hrskavičnih tkiva i deluju neusporedivo učinkovitije od svake pojedinačno.

Zbog izmenjene molekularne strukture, hijaluronska kiselina u MCC se ne uništava nakon gutanja, već ostaje stabilna. A deluje, s jedne strane, poput inekcije, mehanički povećavajući količinu egzogene hijaluronske kiseline u zglobu, a s druge strane, poput katalizatora, aktivira proces sinteze hondrocita vlastite (endogene) hijaluronske kiseline. Štoviše, GCC deluje na sve zglobove odjednom.

Nuspojave pri upotrebi proizvoda “Bi-Luron” nisu identifikovane.

Kontraindikacije. Nije otkriveno, ali preporučuje se konsultacija sa svojim lekarom pre nego što uzmete B-Luron.

Ne sadrži moćne, doping ili druge tvari uključene u WADA popis. Mogu ga sigurno uzeti sportisti. Sportistima se savjetuje da uzimaju B-Luron pre početka sezone i nakon natecanja. U svakom pojedinačnom slučaju preporučuje se konsultovati svog sportskog doktora.

Način primene je 30ml jednom dnevno. Može se uzimati u bilo koje doba dana, ali najbolje u isto vreme mesec dana.

Formula za izračunavanje sigurne doze u odnosu na telesnu težinu potrebna je samo osobama s težinom većom od 100 kg. Osobe teže od 100 kg mogu uzimati proizvod bez ikakvog rizika za njihovo zdravlje. Velika količina hijaluronske kiseline apsorbira se ne samo u zglobovima, već i drugim organima poput očiju, kose, kože i desni.

Stoga je uzimanje B-Lurona neophodno za zdravo funkcioniranje i pokretljivost zglobova. Merna čašica od 30ml B-Luron– a ekvivalent je 450mg hijaluron-hondroitinskog kompleksa.

Proizvod treba uzimati svakodnevno i bez prekida mesec dana. Uočljivi simptomi poboljšanja ne pojavljuju se odmah, već nakon postizanja određene koncentracije hijaluronske kiseline u zglobovima do kraja druge/treće nedelje.

Četvrta nedelja: vidimo da je stare hijaluronske kiseline sve manje, a naš organizam pod stimulativnim djelovanjem B-Luron– a prozvodi sve više svoje hijaluronske kiseline.

CENA 32060.00

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.Avakus.Rs možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.Avakus.Rs možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas +381 61 13 56 366

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “B-Luron”